Gevel Totaal Concept

Gevel Totaal Concept (GTC) is een specialistisch dak- en gevelbedrijf, met kantoor en werkplaats op bedrijventerrein Klei Oost in Rijnsburg.

Met een sterk team van vaste medewerkers en een trouwe regionale groep van vaste inleners werken wij aan projecten zoals:

  • (Complexere) gevels voor kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen.
  • Energietransities van de woningvoorraad van regionale corporaties.

GTC levert een belangrijke bijdrage door het creƫren van een energiezuinige schil van dak- en gevel
Bij GTC gaat het niet om de meters, maar meer om de zorg voor een mooi en duurzaam resultaat.

Hier kunt u alles vinden wat betrekking heeft op dak en gevel systemen. Gevel Totaal Concept is een allround dak- en gevelbedrijf dat zich richt op stalen systeemgevels, zoals sandwichpanelen, profielplaten, plankprofielen en cassette systemen. Maar ook voor bijvoorbeeld gevels voorzien van een volkernbeplating, kunststof rabatdelen of hardhouten delen zijn bij ons mogelijk. 90% van onze werkzaamheden worden verricht door onder aanneming bij aannemers. U kunt als particulier/ pand eigenaar ook rechtstreeks een beroep op ons doen. Wij garanderen dan korte lijnen en scherpe prijs/ kwaliteit verhouding. U kunt een kijkje nemen bij onze referentieprojecten om een idee te krijgen van ons aanbod. Als u op zoek bent naar een renovatie van uw gevel of heeft u een nieuwbouw project waarbij u een offerte zou willen, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zullen u dan voorzien van het advies omtrent de productkeuze, toe te passen systeem en de wijze van uitvoering. Mocht een van de producten niet in de bovengenoemde opsomming staan, informeer dan naar de mogelijkheden. Er zijn te veel systemen om op te noemen, dus er is een grote kans dat wij het door u gewenste materiaal al eens hebben gemonteerd! Wij horen graag van u.

GTC

Gevel Totaal Concept B.V.
Veerpolder 5K (per 1-juni)
2361 KX Warmond
T: 06-36114239
E: info@geveltotaalconcept.com
K.v.K.: 63228785
BTWnr: NL8551 464 97 B01

Downloads

Klant & Partner

Bouw-Klik
Heembouw
Den Dubbelden
Van Berkel
Van Rhijn Bouw

Log in or Sign Up