Bouw-Klik en Gevel Totaal Concept (GTC)

Het Valkenburgse Gevel Totaal Concept (GTC) is een specialistisch dak- en gevelbedrijf, met kantoor en werkplaats op bedrijventerrein Klei Oost in Rijnsburg.

Het sinds de start snelgroeiende GTC, onder leiding van Sander Plug treft in Bouw-Klik een partij welke GTC in haar verdere groei en ontwikkeling ondersteuning biedt.  

Bouw-Klik is in de regio bij veel aannemers een bekende naam op het gebied van ondersteuning door flexibele bouwkrachten, maar ook als promoter van bouw & techniek in het algemeen en regionale samenwerking.

Bouw-Klik ondersteunt GTC ook op het gebied van personeelsbeleid in de breedste zin:

  • Zorg voor aanwas van jonge/nieuwe bouwkrachten
  • Ondersteuning door ervaren en goed gemotiveerde bouwkrachten
  • Ontwikkeling van eigen personeel en de opbouw van
  • Vast netwerk van zzp’ers, die regelmatig inspringen.

Tevens zal Bouw-Klik GTC ook in haar backoffice gaan ondersteunen. Hierdoor kan Sander zijn aandacht meer geven aan de dagelijkse aansturing van lopende projecten en zich meer toeleggen op de ontwikkeling van nieuwe projecten bij vaste bouwpartners.
Denk hierbij aan projecten zoals energietransities van de woningvoorraad van regionale corporaties. GTC levert een belangrijke bijdrage door het creëren van een energiezuinige schil van dak- en gevel.
Daarnaast is GTC actief op het gebied van complexere gevels voor kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen. Bij GTC gaat het niet om de meters, maar meer om de zorg voor een mooi en duurzaam resultaat.

Tenslotte heeft GTC met Bouw-Klik ook een kredietwaardige partij aan haar zijde, zodat GTC ook financieel gesteund is in haar verdere groei.
De slogan van Bouw-Klik: ‘Samen sterk in de Regio’, geldt dus nu in het bijzonder ook voor de intensieve samenwerking met GTC.

Bent u benieuwd wat GTC allemaal te bieden heeft, check eens de vernieuwde website of neem contact op met Sander Plug sander@geveltotaalconcept.com

GTC

Gevel Totaal Concept B.V.
Veerpolder 5K (per 1-juni)
2361 KX Warmond
T: 06-36114239
E: info@geveltotaalconcept.com
K.v.K.: 63228785
BTWnr: NL8551 464 97 B01

Downloads

Klant & Partner

Bouw-Klik
Heembouw
Den Dubbelden
Van Berkel
Van Rhijn Bouw

Log in or Sign Up