WIE

Gevel Totaal Concept  is een bedrijf dat is ontstaan uit een montagebedrijf en een bouwbegeleiding – en tekenbureau. De gezamenlijke materiaal en uitvoeringskennis is een perfecte combinatie voor een totaal project.

Aangevuld met opleidingen van de eigenaren waaronder de Aannemersopleiding, VCA Vol en Certificaten van Bouwbesluit en waterdicht bouwen zijn wij een bedrijf dat u alle zorgen uit handen kan nemen.

 

Wij richten ons dan ook op het gehele plaatje. Van Tekenwerk, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering, montage en nazorg.

Door dit totaal plaatje kunnen wij onze klanten dan ook zeer hoge kwaliteit bieden, tevens is de prijs hierdoor flink gedaald en kunt u heel voordelig een renovatie of nieuwbouw  uitvoeren.

De hoge kwaliteit is te danken aan de manier van werken.  Alle medewerkers van gevel totaal concept zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling en wijzigingen binnen het bedrijf maar ook over ieder project. Zo weet iedereen wat er te doen staat om een zo goed mogelijk product te realiseren. Er word meegedacht met uitvoerders, projectleiders en gebouweigenaren waarbij wij knelpunten proberen van te voren te signaleren en op te lossen.

GTC

Gevel Totaal Concept B.V.
De Roysloot 8 A
2231 NZ Rijnsburg
T: 06-36114239
E: info@geveltotaalconcept.com
K.v.K.: 56402058
BTWnr: NL852108217B01

Downloads

Klant & Partner

Bouw-Klik
Heembouw
Den Dubbelden
Van Berkel
Van Rhijn Bouw

Log in or Sign Up